Zorg voor een maaltijd

In tijden waarin we afstand moeten houden hebben wij onze gezamenlijke expertise gebruikt om juist dichter tot elkaar te komen. Ons geliefde eetmoment – een lichtpuntje in deze donkere tijd.

25.000 maaltijden

Vanaf 16 april t/m 11 juni 2020 produceerden wij belangeloos circa 450 kant en klare maaltijdboxen per dag. In iedere maaltijdbox zaten 3 maaltijden waarmee we families in de Ronald McDonald huizen voorzagen van lunch en diner. De boxen werden verdeeld over de 12 Ronald McDonald huizen in Nederland en door ons dagelijks bezorgd. De maaltijdboxen werden in de centrale productiekeuken van het Huis vol Smaak onder strikte hygiënisch voorzorgsmaatregelen geproduceerd. Dit initiatief hebben wij kunnen realiseren i.s.m. onze relaties en leveranciers.

Onze zorg

Er is een medicijn dat elk ziek kind beter laat voelen:  familie. Daarom zijn er de Ronald McDonald huizen, huiskamers en vakantiehuizen. Zo zijn ouders, broertjes en zusjes altijd dichtbij voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Want als je hele wereld op zijn kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het aller belangrijkst. Tijdens de huidige corona crisis vinden ouders het niet comfortabel de deur uit te gaan om boodschappen te doen. Elke kans op besmetting brengt namelijk het contact met hun zieke kind in gevaar.  Samen hebben wij deze families een zorg minder geven!

Enkele hartverwarmende reacties:

‘Een unieke actie om onze lieve gasten te ontzorgen! Fantastisch!’
Natasja Jongenotter, directeur Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

 

‘Een geweldig initiatief van jullie. Heel veel dank voor de heerlijke, gezonde en verse maaltijden dat jullie iedere dag brengen’ | Ronald McDonald Huis Groningen

 

‘Ook vanuit Rotterdam, heel erg bedankt voor dit fantastische initiatief! De gezinnen smullen elke dag enorm. Zo fijn om te zien. Dankjewel!’ | Ronald McDonald Huis Rotterdam

 

‘Echt hartverwarmend! De positieve reacties van onze gasten zijn niet van de lucht. uit de grond van ons hart: DANK!’ | Ronald McDonald Huis Utrecht

 

‘We willen jullie ontzettend bedanken! Deze actie is zó ontzettend waardevol voor de families in de Ronald McDonald huizen’ | Ronald McDonald Kinderfonds

 

Wat een allemachtig prachtig initiatief! Wat zien de maaltijden er heerlijk en mooi uit. Onze gasten zijn enorm blij met deze heerlijkheden en dan ook nog zo’n leuke tekening op de menukaart! Echt fantastisch!!

Het is waaaanzinnig! Het ziet er heerlijk, gezond en kakelvers uit. Gasten zijn enorm blij en ontdaan van dit mooie initiatief.

Huis vol Smaak

In het Huis vol Smaak werken we samen met 6 exclusieve party catering labels en wij nemen in deze tijd onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ma Guise – Taat & de Regt – Cuisine on tour – Maitre Frederic – Grand Catering – Verhaaf

Compagnon Events

Wij geloven als geen ander dat samenwerking de sleutel is tot succes. Compagnon Events organiseert fantastische evenementen die het verschil maken. Zo realiseren we samen met Huis vol Smaak en u deze prachtige actie. Zo steken we hen, die het nu hard nodig hebben, een hart onder de riem.