Het Huis vol Smaak is reeds 30 jaar een onderscheidende landelijk opererende cateraar, maar bovenal trotse inwoner van Lansingerland. Binnen het Huis vol Smaak zijn 6 kwalitatieve party catering labels gevestigd die hun culinaire expertise hebben gebundeld. Hierdoor halen de labels het beste in elkaar naar boven. Dat maakt het interessant, inspirerend en versterkend.

Eten, liefde en aandacht zijn de belangrijkste ingrediƫnten die wij door willen geven. Daarom bereiden we in onze keuken dagelijks gezonde maaltijden met lokale en seizoensgebonden signatuur. Graag laten wij de buurt kennis maken met onze dagverse maaltijden.

Voor een aantrekkelijke prijs creƫren wij maaltijden die thuis gemakkelijk op te warmen zijn. Zo kunt u de maaltijden vooraf in huis halen en serveren op een drukke dag waarin u geen zin en tijd heeft om zelf in de keuken te staan.

 

Menu

U kunt kiezen uit vier soorten soepen, vier soorten lasagnes en vijf authentieke Hollandse maaltijden. Daarnaast hebben we ook aan de kleintjes gedacht door kleinere porties aan te bieden tegen een kleine prijs.

 

Gezond

De beste lokale versproducten in combinatie met kruiden als natuurlijke smaakversterkers vormen de basis van onze kwaliteitsproducten. Door een hoog percentage aan groenten, vis en/of vlees met minimaal gebruik van plantaardige vetten en geen e-toevoegingen hebben onze maaltijden een gezonde voedingswaarde.

 

Bestellen

Vooraf maaltijden bestellen kan via onze bestelsite. De maaltijden worden gekoeld voor u klaargezet en u kunt deze zelf ophalen en thuis op ieder gewenst moment opwarmen.

Wilt u het gerecht warm thuisbezorgd zodat u direct aan tafel kan? Bestel dan via thuisbezorgd.nl

Contact

Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs
010-5220660